Kädentaito 27.-29.7.2012

Avoinna: pe-su, klo 10.30 -16.00
Liput: 12 €, perhe 30 € (alle 7-vuotiaat veloituksetta)

Kädentaito-tapahtuma kokoaa maamme eturivin käsityöammattilaiset ja alan harrastajat Billnäsiin, jossa ahkerat kädet ovat olleet arvossaan jo lähes neljäsataa vuotta. Luvassa on tee-se-itse-elämyksiä ja mielikuvitusta ruokkivia ideoita kaikille käsityön ystäville.

Näyttelyalueella alan taitajat esittelevät parhaita tuotoksiaan ja kävijöillä on loistava tilaisuus ostaa myös itselleen näitä uniikkeja tuotteita, joissa elää maamme käsityön vuosisatainen perinne. Esillä on myös suomalaista suunnittelua, osaamista ja designia parhaimmillaan, jonka synnyttämisessä Billnäsillä on ollut oma vahva roolinsa.

Taidegallerian Billnäs Young Artists -näyttelyssä voit ihastella nuorten taiteilijoiden töitä. Historianäyttelyssä pääset tutustumaan ruukin eri vaiheisiin valokuvien ja alueella valmistettujen tuotteiden avulla.

Keväällä uudistettu Ravintola Ruukinpatruuna palvelee tapahtumavieraita klo 11-21. Tervetuloa nauttimaan herkullisesta buffetpöydästä ja maistamaan maankuulua Ellen Svinhufvud -kakkua. Mikäli tarvitset majoitusta tapahtumapäivien ajaksi, kysy vapaita huoneita ruukin kodikkaasta Patruunan Majatalosta.